Arxius: FAQS

 • Quan podem començar?

  Quan vulguis, només cal que ens posem en contacte i comentem el projecte. Ho analitzem i t’enviem un pressupost el més aproximat possible.

 • Seràs allà per mi quan el lloc web estigui complet?

  Clar que sí. Ens relacionem amb els clients de dues maneres diferents després del llançament: L’assistència manté el vostre lloc web actualitzat, amb còpies de seguretat, segur i ràpid.  També ajudem amb millores al vostre lloc web, com ara la creació de noves pàgines de destí o afegir noves funcions.

 • Pots treballar amb el meu equip de màrqueting actual?

  Clar que sí. És habitual que la nostra empresa de desenvolupament web col·labori amb equips de màrqueting digital interns o externs. Al llarg d’un projecte, sovint ajudem aquests equips a establir una millor base estructural per al SEO, establir una segmentació més intel·ligent i millorar el seguiment d’objectius i esdeveniments.

 • Com és la comunicació amb els clients?

  Els clients poden esperar una comunicació diària amb l’equip per correu electrònic, reunions mitjançant videoconferència o presencialment. Intentem estar el més disponibles possible tot deixant-nos espai per avançar de manera significativa en els projectes dels nostres clients.

 • Qui forma el vostre equip?

  El nucli del nostre equip està format per mi, Eloi Estruga. Més enllà d’això, puc afegir dissenyadors web o desenvolupadors web addicionals en funció de la mida del vostre projecte de disseny web. També podem afegir empleats addicionals centrats en il·lustracions o gràfics en moviment segons les vostres necessitats.

 • On està situat el teu equip?

  La nostra seu central es troba a Rubí (Barcelona), treballem en remot. Així que on sigui que us trobeu, podem treballar amb vosaltres per oferir-vos una experiència de lloc web que us aporti resultats.

 • Amb quin tipus d’empreses treballes?

  Tenim un equilibri uniforme entre empreses emergents, petites empreses, entitats sense ànim de lucre i clients empresarials en una multitud d’indústries. 

 • Quant de temps triga a crear el meu lloc web?

  De manera similar a les preguntes sobre el cost del lloc web, la línia de temps variarà molt en funció de l’abast del vostre projecte de disseny web. Normalment, els nostres projectes de construcció d’extrem a extrem triguen entre 1 i 5 mesos a completar-se.

 • Quant costarà redissenyar i desenvolupar el meu lloc web?

  Les necessitats de cada empresa són diferents, de manera que, a causa de les variacions de pressupost, els preus d’un disseny web a un altre poden ser força diferents. El nostre redisseny típic d’extrem a extrem costa entre 1000 i 5000€.

 • Què diferència d’altres agències de disseny web i UX?

  En primer lloc, és la qualitat del nostre treball de disseny d’IU i l’artesania necessària per fer-ho. Els blocs web que creem són fàcil d’utilitzar, es veuen molt bé i representen la teva marca de la millor manera possible.  A diferència de la majoria de les empreses, nosaltres combinem capacitats d’experiència, de programació i de…